Alytaus profesinio rengimo centras
Turinys
Žurnalo komentarai
Informacijos puslapis
Į redakciją

Prisijungę vartotojai: 6 (0 registravosi)
My SQL says: Duplicate entry '14302343' for key 'PRIMARY'.
KALĖDINIAI PUSRYČIAI
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Perskaitę
skelbimą “KALĖDINIAI PUSRYČIAI” ir pasitarę su grupės vadove Danute Medeišiene, nusprendėme , kad tai įdomi idėja.  To dar nebuvo-
mes norime tokių pusryčių. Idėja puiki ir lengvai įgyvendinama.
Įvykdėme organizatorių siūlymą skaniai suvalgyti, pasidalinti su draugu,nufotografuoti, visiems drauge parašyti geriausių, sveikiausių ir skaniausių grupės pusryčių receptą (ar keletą receptų).  
Grupės  seniūno pavaduotojas Šarūnas,  atsinešė  savo tetos iškeptų, labai gražių ir skanių, įvairiaspalvių grybukų.  Auklėtoja iškepė varškės  pyragą su ananasais, o kiti grupės mokiniai atsinešė sumuštinių, vaisių, kavos, arbatos.
Esame trečio kurso mokiniai, tai paskutiniai
mūsų mokslo metai šioje mokykloje. Jau greitai pasuksime skirtingais  gyvenimo keliais. Todėl toks draugiškas, šventiškas
pasisėdėjimas visiems kartu, ilgai
išliks mūsų atmintyje.                

Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
VARŠKĖS PYRAGAS SU ANANASAIS.

TEŠLAI:
400gr.varškės; 5 šaukštai aliejaus; 0,5 stiklinės pieno; 0,5 stiklinės cukraus, 1 stiklinė miltų;
2 šaukšteliai kepimo miltelių, 1 indelis konservuotų ananasų.
PUDINGUI:
3-4 kiaušiniai; 200-300gr. grietinės; 1 citrinos sutarkuota žievelė; 0,5 stiklinės cukraus; 0,5 stiklinės miltų; cukraus pudros pyragui papuošti.
GAMINIMAS:
   Kiaušinio trynius suplakite su cukrumi, grietine, citrinos žievele ir miltais, ir su kitais tešlai skirtais produktais užminkyti tešlą. Ja išklokite sviestu pataptą kepimo formą. Ananasų žiedus supjaustykite nedideliais gabalėliais ir suberkite ant tešlos.
   Baltymus suplakite iki standžių putų ir paruoškite pudingą su jam skirtais produktais. Gautą masę supilkite ant ananasų gabalėlių. Pyragą kepkite 200 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje. Kepimo trukmę reguliuokite patys, maždaug 20 min. Kai viršus gražiai paruduos, įsmeigti į pyragą medinį pagaliuką,  jeigu ant pagaliuko nelimpa tešla reiškia iškepė. Atvėsusį pyragą papuoškite cukraus pudra.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
S-57 grupė su auklėtoja Irma Jovaišiene smagiai pusryčiavo savo naujametiškai papuoštoje klasėje.
Kiekvienas dalinosi savo pusryčių receptais, nestokojo geros nuotaikos, ragavo pusrytinį pyragą.

Receptas
10 kiaušinių
2 stiklinės cukraus
2 stiklinės kefyro
2 šaukšteliai kepimo milt.
3 stiklinės miltų
4 šaukšteliai vanilinio cukraus
Prieš kepant ant viršaus obuolių skiltelių
Pusryčiavo beveik visos grupės.

Į elektroninio žurnalo redakciją bei metodininkei Aušrai Jakubėlienei vis dar siunčiamos nuotraukos iš visų skyrių:
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
Rodyti originalaus dydžio paveikslą.
P72 grupė siūlo pasigaminti salotas. Reikės: 4 vidutinio dydžio morkų; saujos razinų poros šaukštų lukštentų saulėgrąžų apelsino natūralaus medaus alyvuogių aliejaus citrinos Morkas sutarkuoti per morkoms skirtą tarką, suberti karštame vandenyje nuplikytas razinas, saulėgrąžas, nuluptą ir mažais gabalėliais supjaustytą apelsiną, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus (nes tik su aliejumi organizmas pasisavina visus morkose esančius vitaminus), įdėti pora šaukštelių medaus, išspausti citrinos sulčių. Viską išmaišyti. Palaukti 5-10 min ir valgyti su ryžių paplotėliais .Trys viename - puikus skonis, malonus vaizdas ir šviežių morkų su citrina aromatas gerai nuteikia visai dienai! Skanaus!
Lankytojai:2451
Reitingas: (14 vertintojai)
Sukūrimo data:12/13/10
Paskutinieji pakeitimai:12/14/10
Įvertinkite šį straipsnį:
Komentarų dar nėra.
My SQL says: Duplicate entry '14302343' for key 'PRIMARY'.
Impressio eJournal © 2021 Alytaus profesinio rengimo centras Perjungti į Bibliotekos lygmenį